POKé SPOT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1153 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poké Spot. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 21:30 Eten is echt top masr vrasg ik om eet stokjes krijg ik ze weer niet overal krijg je eetstokjes maar hier niet dat vind ik echy een min punt
1 jun 2024 om 1:17 Vriendelijke bezorging en lekker, alleen de soyasaus was wel te weinig, normaal in een bakje was het meer.
25 mei 2024 om 19:16 Was de eerste keer zeker voor herhaling vatbaar miste alleen de chopsticks vond ik wel jammer
7 mei 2024 om 19:48 Heb beter gehad. Kippenblokjes waren weinig en weinig smaak
6 mei 2024 om 19:41 Vers, goed, lekker en op tijd
5 mei 2024 om 22:57 Sushi was echt niet lekker! Heel veel rijst, ik heb vaker sushi besteld maar deze is echt niet lekker
2 mei 2024 om 21:18 Super vers, salade was gewoon krokant van de versheid en lekker, volgende keer een groote i.p.v een kleine
21 apr 2024 om 18:55 Lekker en exact op tijd geleverd
6 apr 2024 om 20:02 Snel en vriendelijk
2 apr 2024 om 21:20 Poke bowl was niet zo heel lekker ook zaten er geen stokjes bij en een servetje Wel een hele vriendelijke bezorger
30 mrt 2024 om 22:42 Was heerlijk en ook snel bezorgd op zaterdag.
25 mrt 2024 om 20:02 Prima kwaliteit. Was alleen ff uitvissen welke saus bij welke poke bowl hoorden.